Vanilla E-liquid (95% VG)

€2,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad


Vanilla E-liquid (95% VG)

Onze populaire shisha vanille e-liquid uitgebracht in een nieuwe VG formule! Zeer hoog op de VG voor een zachte rookervaring, met een minimale hoeveelheid PG om de smaak te waarborgen!

De romige smaak van vanille samen met de zoete zachte smaak van vegetable glycerine maken samen een heerlijke volle smaak die iedereen zal waarderen! Dit is een dikke aanrader voor alle sub-ohm dampers!
 

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. (Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.) Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten.
Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.


Harry Mellema 09-02-2016 16:17

Vanilla

De vanilla is getest in de Sense Heracles , dit omdat het een liquid betreft welke bestemd is om te sub-ohmen.

Tankje gevuld en vervolgens geven we de coil even tijd , de liquid moet goed geabsorbeerd worden.

Vanaf het eerste moment proef je dat het hier gaat om een kwaliteits liquid. Geen rare bijsmaak tijdens het dampen, nee enkel de Vanille smaak welke je proeft. Houd je van vanille?, dan moet je deze zeker proberen.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen