Gratis verzonden binnen Nederland!
Voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
Gemakkelijk en veilig bestellen!
De beste e-sigaretten en e-liquids!
Klantenservice


Heeft u vragen? Stel ze gerust!

E-sigaretten en online aankopen brengen vaak wat vragen met zich mee. Om deze reden is service bij ons naast kwalitatieve producten een prioriteit!

Heeft u vragen of ergens hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op!

Voor directe hulp bij het bestellen kunt u het beste de Online Chat raadplegen. Zo kunnen wij met u meedenken, direct vragen beantwoorden, en zo samen de e-sigaret vinden die voldoet aan uw wensen.

Vragen omtrent de facturatie of problemen met uw bestelling? Dan kunt u het beste eventjes e-mailen of bellen. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier rechts. Dan lossen wij het snel op!

Wij zijn een bedrijf met jonge werknemers. Om deze reden dan ook de nieuwerwetse opties. Zo kunt u naast de chat voor alle vragen ook terecht op de Just Smoke Green Whatsapp. Dus, loopt u tegen een vraag op buiten de werktijden om. Dan kunt u gerust even appen. Wel zo makkelijk!Contact gegevens:

Email:
Whatsapp:
Telefoon: 
Directe hulp:
[email protected]
+31 (0)6 502 96 809
+31 (0)6 502 96 809
Raadpleeg de chat.(Rechts onder) 
 
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen:

Vragen omtrent uw bestelling of facturatie? Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u uw ordernummer en factuurnummer te vermelden.

Stelt u een offline vraag op de chat? Wij zijn op de chat helaas nog niet 24/7 aanwezig. Wij willen natuurlijk geen vraag onbeantwoord laten. Laat u een offline vraag achter? Vermeld dan alstublieft ook uw e-mail. Dan komen wij hier zo spoedig mogelijk op terug!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzonden binnen Nederland!
Voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
Gemakkelijk en veilig bestellen!
De beste e-sigaretten en e-liquids!