Royal Blend E-liquid

€2,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Royal Blend E-liquid

De Engelse tabaksblend van Just Smoke Green. Zoals alle smaken in de Exclusive Line geeft deze smaak het echte sigaretten gevoel door de herkenbare smaak.

De Tobacco Exclusive Line van Just Smoke Green is speciaal ontwikkeld om zo dicht mogelijk bij de echte sigaret in de buurt te komen. De gier in de keel is verhoogd, en de smaken zijn rauwer dan ooit tevoren!

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. (Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.) Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten.
Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Marco Hoogstraaten 18-02-2016 11:08

Ik proef een goede tabakssmaak. Een beetje rauw en droog met ook een goede troathit. Er zit ook wel iets zachts in wat hem voor mij heel toegankelijk maakt. Lijkt in mijn beleving een beetje op Camel sigaretten. Goede keus voor de beginnende damper!

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen