Real Feel Set

€9,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. (Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.) Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten.
Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Real Feel Set

De Real Feel Set van Just Smoke Green, met deze set kunt u gelijk beginnen! Dit is ons eerste product waarbij u geen E-liquid meer nodig heeft maar simpelweg de cartridge kunt vervangen. Zo kunt u overal gewoon lekker blijven e-roken zonder dat u buitenshuis uw clearomizer hoeft bij te vullen. De Real Feel set is speciaal ontworpen om zo veel mogelijk qua gewicht en formaat op een echte sigaret te lijken. Ook zijn de cartridges voorzien van een zacht mondstukje, zodat u het echte sigaret gevoel blijft behouden maar toch meegeniet van de voordelen van het e-roken!


Componenten:

2x Soft-tip Cartomizer Green apple 11mg (minstens 100 haaltjes per cartomizer)
2x Soft-tip Cartomizer Red M/B 11mg (minstens 100 haaltjes per cartomizer)
2x Lithium batterij (130 mAh)
1x USB-oplader


Gebruiksaanwijzing:

- Als de damp vermindert is het aan te raden de cartomizer te vervangen, zodat de e-sigaret weer de gewenste hoeveelheid damp produceert.
- Als de batterij leeg is zal het groene LED-lampje vooraan meerdere malen knipperen en zal de e-sigaret geen damp meer produceren. U moet nu de batterij vervangen en de lege batterij opladen.
- Wij raden aan een eenmaal geopende cartomizer binnen twee weken te gebruiken, zodat de kwaliteit van de e-liquid en de hoeveelheid damp optimaal blijft.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen