Real Feel Cartomizers (6-PACK)

€9,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. (Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.) Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten.
Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Real Feel Cartomizers (6-PACK)

De cartomizers voor de Just Smoke Green Real Feel e-sigaret. Met deze cartomizers hoeft u nooit meer uw e-liquid bij te vullen, maar kunt u zodra de cartridge op is een nieuwe cartridge opschroeven. De Real Feel cartomizers zijn voorzien van een soft-tip wat vele malen fijner in de mond ligt.  De Real Feel heeft de omtrek en lengte van een traditionele sigaret, wat u toch weer het echte rookgevoel teruggeeft.
De cartridges gaan per stuk minimaal 100 haaltjes mee, wat gelijk staat aan ongeveer een half pakje sigaretten.

Beschikbaar in de tabak smaken:

Red M/B 0mg
Red M/B 8mg
Red M/B 11mg
Red M-B 18mg

Beschikbaar in de fruit en overige smaken:

Menthol 11mg
Green apple 11mg
Watermelon 11mg

Componenten:

6x Real Feel Cartridges

Gebruiksaanwijzing:

- Wanneer de hoeveelheid damp afneemt kunt u de cartomizer vervangen om opnieuw de gewenste hoeveelheid damp te ervaren.
- Als de batterij leeg is zal het groene LED-lampje vooraan meerdere malen knipperen en zal de e-sigaret geen damp meer produceren. U moet nu de batterij vervangen en de lege batterij opladen.
- Wij raden aan een eenmaal geopende cartomizer binnen twee weken te gebruiken, zodat de kwaliteit van de e-liquid en de hoeveelheid damp optimaal blijft.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen