Premium JSG E-liquid

€3,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Premium JSG E-liquid

De Amerikaanse tabaksblend uit de Tobacco Exclusive line. Als deze smaak u niet aan een echte sigaret doet denken dan weten wij het ook niet meer!

De Tobacco Exclusive Line van Just Smoke Green is speciaal ontwikkeld om zo dicht mogelijk bij de echte sigaret in de buurt te komen. De gier in de keel is verhoogd, en de smaken zijn rauwer dan ooit tevoren!

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. (Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.) Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten.
Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Marco Hoogstraaten 18-02-2016 11:00

Ik proef iets dat wel heel dicht bij de smaak van tabak komt. Een hele prestatie, want dat blijkt voor heel wat fabrikanten toch een behoorlijke uitdaging te zijn. Deze heeft in de verte een licht zoete ondertoon die je bij veel Amerikaanse sigaretten ook hebt. Met recht een goede keus voor de beginnende damper die nog te veel verknocht is aan de smaak van tabak.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen