Magnetic Cartridges

€9,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. (Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.) Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten.
Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Magnetic Cartridges

Magnetische cartridges voor de Just Smoke Green Magnetic  e-sigaret. Zodra de vloeistof in de e-sigaret op is kunt u ten alle tijden met deze magnetische cartridges eenvoudig een nieuwe cartridge aanklikken! Ook zijn vanaf nu de magnetische cartomizers voorzien van een soft-tip wat vele malen fijner in de mond ligt. De magnetic cartomizers gaan per vulling tot wel 250 haaltjes mee, wat ongeveer gelijk staat aan een heel pakje sigaretten.

 

Beschikbaar in de tabak smaken:

Red M/B 0mg
Red M/B 8mg
Red M/B 11mg
Red M/B 18mg
 

Beschikbaar in de fruit en overige smaken:

Menthol 11mg
Green apple 11mg
Watermelon 11mg
 

Componenten:

6x Magnetische Cartridges
 

Gebruiksaanwijzing:

- Wanneer de hoeveelheid damp afneemt kunt u de cartomizer vervangen om opnieuw de gewenste hoeveelheid damp te ervaren.
- Als de batterij leeg is zal het groene LED-lampje vooraan meerdere malen knipperen en zal de e-sigaret geen damp meer produceren. U moet nu de batterij vervangen en de lege batterij opladen.
- Wij raden aan een eenmaal geopende cartomizer binnen twee weken te gebruiken, zodat de kwaliteit van de e-liquid en de hoeveelheid damp optimaal blijft.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen