Gratis verzonden binnen Nederland!
Voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
Gemakkelijk en veilig bestellen!
De beste e-sigaretten en e-liquids!

E-sigaretten

Vaporesso Luxe kit 220W

De Vaporesso Luxe kit wordt geleverd met de Vaporesso Luxe Mod Box en de SKRR Tank. De Luxe box mod maakt gebruik van twee high-drain batterijen en heeft een 220W uitvoer.De mod box heeft een verwisselbare magnetische batterijklep, waardoor het vervangen
€84,95

Vaporesso Armour Pro Kit

De Vaporesso Armour Pro kit wordt geleverd met de Armour Pro Mod Box en de Cascade Baby tank. De Armour Pro heeft een simplistisch ontwerp en is een high-end, krachtige en snelle e-sigaret.
€64,95

Vaporesso Polar kit 220W

De Polar Starter Kit van Vaporesso bestaat uit de Vaporesso Polar Box mod 220W en de Cascade Baby SE Tank. De Polar Mod is voorzien van maar liefst 9 verschillende beveiligingen om uw veiligheid te garanderen.
€74,95

Eleaf iStick Amnis

Eleaf iStick Amnis met GS Drive Tank heeft een rubberen afwerking en een ergonomisch ontwerp. De set bestaat uit de iStick Amnis batterij en een GS Drive tank. De nieuwe GS Air M-coil is een Mesh Coil. Het is een handzaam model en voelt zacht aan.
€21,95

Vaporesso Zero Kit

De Vaporesso Zero Kit bestaat uit de 650mAh Zero Mod en 1.6ml PCTG Pod. De Vaporesso Zero met bescherming tegen lekkage en eenvoudig bijvullen. De Vaporesso Zero heeft intelligente beveiligingen, zoals de temperatuurregeling die dry-hits voorkomt!
€24,95

Vaporesso Tarot Baby Kit 85W

De Vaporesso Tarot Baby kit 85W wordt geleverd met de Vaporesso NRG SE Tank en de Vaporesso Tarot Baby Mod Box. Een handzame opvolger van de Tarot Nano kit van Vaporesso. De Tarot Baby kit heeft een tal van uitvoer modi en maakt gebruik van de Omni-board
€69,95

SMOK Devilkin Kit

SMOK Devilkin 225W TC Kit bestaat uit de SMOK Devilkin 225W mod en de SMOK TFV12 Prince Tank. Het heeft een decoratieve carbonfiber rand rond het OLED-scherm, vergelijkbaar met de SMOK Procolor. De SMOK Devilkin mod heeft een high-definition OLED-scherm.
€79,95

Vaporesso Switcher LE

De Vaporesso Switcher LE wordt geleverd met de Vaporesso Switcher LE mod box en de NRG Mini Tank. Deze variant van de Switcher heeft als extra optie instelbare LED verlichting over de gehele behuizing.
€84,95

SMOK G-Priv 2 Luxe Edition

De Smok G-Priv 2 Luxe Edition is de "luxe" uitvoering van de G-Priv 2 Set. Deze versie heeft een glanzende mirror coating en een cobra batterijklep. De G-Priv 2 Mod heeft een uitvoer van 230W en een groot 2 inch HD scherm die volledig touch screen is.
€99,95

Justfog Minifit Kit

Justfog Minifit Starter kit is een cartridge systeem van Justfog. De Minifit Pods zijn hervulbare cartridges. De Minifit pods hebben 1,5ml inhoud, en een ingebouwde coil van 1,5 Ohm. De Justfog Minifit batterij heeft een 370mAh interne batterij.
€17,45

Eleaf iStick Pico Baby met GS Baby Tank

Eleaf iStick Pico Baby met de verzonken GS Baby Tank is een kleine, draagbare en eenvoudig te gebruiken starterkit van Eleaf. Het heeft een magnetisch mechanisme dat de GS Baby Tank eenvoudig verbindt met de iStick Pico Baby Mod.
€29,95

SMOK X-Priv Kit 225W

De Smok X-Priv wordt geleverd in combinatie met de TFV12 Prince tank. De Smok X-Priv mod box is voorzien van een gigantisch HD scherm die de hele voorkant bestrijkt. Smok heeft ook bij de X-Priv de interface vernieuwd om de gebruiksvriendelijkheid te verb
€77,45

e-sigaret kopen bij Just Smoke Green


E-sigaretten zijn er in veel soorten en maten. In deze categorie vindt u alle E-sigaretten bij elkaar. Wij hebben bij Just Smoke Green niet het breedste aanbod. Maar een aanbod wat breed genoeg is. Zo ziet u door de bomen nog steeds het bos! Wij selecteren alleen kwalitatieve e-sigaretten die een toevoeging zijn aan het assortiment. En wij bieden deze aan voor de laagste prijs. Wij houden de website zo overzichtelijk mogelijk, zodat u als klant altijd de e-sigaret kan vinden waar u naar op zoek bent.

Onderstaand een overzicht van de meest belangrijke e-sigaret product-categorieën:

E-sigaret functies: Een e-sigaret heeft soms niks om in te stellen en weinig instelbare functies. Maar sommige e-sigaretten zijn uitermate geavanceerd en hebben een tal van opties waar mee te experimenteren is. In deze categorie vindt u dan ook de onderverdeling tussen deze soorten.

Soort e-sigaret: Er zijn veel verschillende soorten e-sigaretten die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Soms is bijvoorbeeld de tank aan de batterij vastgebouwd. Deze gesloten systemen noemen wij dan All-In-One. Daarnaast is er ook het Pod-Systeem die razend populair is in Amerika.

E-sigaret vermogen: Het vermogen maakt bij een e-sigaret veel verschil. Zo zijn er e-sigaretten met een wattage van maar liefst 300 watt. Dit zorgt ervoor dat er op een extreem laag wattage gedampt kan worden. Wat meestal gelijk staat aan ongelofelijk veel damp! Vooral leuk voor de hobbyisten die graag zelf coils bouwen. 

E-sigaret prijs: De prijs is bij een e-sigaret niet het belangrijkste onderdeel.De simpelere sets zijn vaak goedkoper, maar in onze webshop nog altijd heel kwalitatief. Functioneert de e-sigaret niet goed. Dan bieden wij deze niet aan. De geavanceerde sets zijn vaak duurder. Maar hier zitten dan ook vaak veel opties en handigheden aan verbonden. Zoals bijvoorbeeld een touch-screen of LED-verlichting.

E-sigaret batterij soort: De soort batterij van de e-sigaret is een aspect waar mensen vaak voorbij kijken. Terwijl dit toch één van de belangrijkste dingen is om aan te denken. Want iedereen heeft graag een batterij die niet alleen lang mee gaat, maar ook gemakkelijk op te laden is. De soort tank komt hier dan ook om de hoek kijken, maar bij de complete sets zijn deze (bijna) altijd heel goed op elkaar afgestemd.

Inhalatie methode: De inhalatie methode van een e-sigaret heeft twee benamingen, namelijk direct-to-lung en mouth-to-lung. In het kort DTL en MTL. De inhalatie methode in belangrijk. De twee manieren geven beide een compleet ander gevoel tijdens het dampen door de manier van inhaleren. De eenvoudige sets zijn vaker MTL en de geavanceerde sets vaker DTL. En er zijn ook sets die beide opties ondersteunen.

Weerstand e-sigaret coil: De weerstand van de e-sigaret coil is ook een noemenswaardig aspect van de elektronische sigaret. Dit komt omdat de weerstand vaak ook iets zegt over de dampproductie de smaak en de soort e-sigaret. Simpele modellen hebben namelijk vaak een weerstand boven een ohm. Daarentegen hebben geavanceerde sets weer een weerstand onder een ohm. 

Vullen van de e-sigaret: De manier van vullen is voor veel mensen echt iets om goed naar te kijken. Dit komt omdat een elektrische roker die aardig wat dampt best veel tijd besteedt aan het vullen van de e-sigaret met e-liquid. In een geavanceerde set kan je wel 10ml per dag dampen bij intensief gebruik. Omdat het wettelijke maximum van de tank 2ml is in Nederland komt dat neer op vijfmaal vullen! Om deze reden is de manier van vullen zeker iets om niet te vergeten wanneer u uw keuze maakt.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzonden binnen Nederland!
Voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
Gemakkelijk en veilig bestellen!
De beste e-sigaretten en e-liquids!