Gratis verzonden binnen Nederland!
Voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
Gemakkelijk en veilig bestellen!
De beste e-sigaretten en e-liquids!

RBA - Rebuildable Atomizers

Vandyvape Mesh RDA

Vandyvape Mesh RDA. Een Rebuildable Dripping Atomizer met de optie om mesh coils, maar ook gewone coils te gebruiken. Het innovatieve deck van de Vandyvape Mesh RDA maakt mesh, single en dual coil builds mogelijk.
€32,50

Vandyvape Mesh 24 RTA

Vandyvape Mesh 24 RTA. Een Rebuildable Tank Atomizer die gebruik maakt van mesh coils. De Vandyvape Mesh RTA is top fill, met de airflow aan de bovenkant en wordt geleverd met 3 soorten drip tips.
€39,95

Vandyvape Pulse 24 BF RDA

De Vandyvape Pulse 24 BF RDA is het grotere broertje van de Pulse 22 RDA met een dual-coil deck. De "BF" bij de Vandyvape Pulse 24 BF staat voor bottom feed, dit betekent dat de Pulse 24 RDA via de onderkant kan worden bijgevuld.
€29,95

Vandyvape Pulse 22 BF RDA

Vandyvape Pulse 22 BF RDA is een simplistische beginners RDA met een single-coil deck. De "BF" bij de Vandyvape Pulse 22 BF staat voor bottom feed, dit betekent dat de Pulse 22 RDA via de onderkant kan worden bijgevuld.
€27,50

Vandyvape Kylin RTA

Vandyvape Kylin Rebuildable Tank Atomizer. De Kylin RTA heeft de optie om te schakelen naar de wide-bore drip-tip en ondersteunt met zijn deck een single- en dual-coil build. Deze RTA van Vandyvape is via de bovenkant te vullen.
€37,45

Alle rebuildable atomizers in de webshop, een kwalitatieve selectie voor de DIY-damper...


Op zoek naar een RBA (Rebuilable Atomizer)? Hier vindt u alle RTA en RDA systemen in onze webshop. Speciaal voor de DIY Damper die graag zelf aan de slag gaat met het bouwen van zijn eigen RBA en het wikkelen van zijn eigen coils.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzonden binnen Nederland!
Voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
Gemakkelijk en veilig bestellen!
De beste e-sigaretten en e-liquids!