Defender Box Mod 25W

€29,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Joecig Defender 25W Box Mod

De Defender is een compacte en goed uitziende box mod, waarbij de schroefdraad precies in het midden zit, waardoor hij er in combinatie met een grote tank ook prachtig uit ziet! De Defender heeft een LED-Scherm waarop het voltage, wattage en de Ohm van de coil is af te lezen.

Ook heeft de Defender box mod en instelbaar wattage die reikt tot 25W zoals de naam had verklapt. Een handige extraatje van de Defender is dat deze voorzien is van een ring aan de bovenkant, waarmee je door hem om te draaien kunt wisselen tussen 510- en ego-schroefdraad.


Specificaties

  • Geschikt voor eGo en 510
  • Interne accu: 2600 mAh
  • Weerstand bereik: 0,5 tot 3,0 ohm
  • VV: tot 8 Volt
  • VW: tot 25 Watt
  • Helder OLED display
  • Micro USB (geen passthrough)
Alisha 15-08-2016 16:32

De Defender ligt heerlijk in de hand, ik kan niet anders zeggen. De vuurknop is makkelijk in te drukken. Deze rammelt wel een beetje, maar dat is enkel als je de mod overdreven hard gaat schudden, voor mij geen negatief punt.

Er zit een krachtige verende centerpin in. Dit is voor mij zo’n groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld de Eleaf iStick 20W. Dat is ook een box mod, met een beetje dezelfde specificaties als de Defender. De iStick heeft wel als voordeel dat je kan opladen en dampen tegelijk, wat helaas niet kan bij de Defender. Toch wint de Defender het van de iStick; Defender maakt gebruik van kruiskopschroefjes i.p.v. tork, kan tot 25W i.p.v. 20W, 2600mAh i.p.v. 2200, is geschikt voor 22mm tankjes en tot slot de Defender maakt gebruik van een zeer stabiele eGo connector, iets wat er bij de iStick nog al aan schort.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen