CE4 Startkit (double kit)

€29,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

CE4 Startkit 650 mAh (double kit)

De CE4 Double kit van Just Smoke Green. De CE4 Double kit van Just Smoke Green in combinatie met een e-liquid naar keuze is alles wat u nodig heeft om te beginnen met e-roken!

Deze dubbele set is een geweldige optie als u altijd een extra vaporizer bij de hand wilt hebben voor als de andere batterij op is, of als u bijvoorbeeld met uw partner samen wilt overstappen op het e-roken. Zodat u beide een gezonder en goedkoper alternatief heeft voor de traditionele sigaret. Met ook nog eens lekkere smaken naar keuze!

Componenten:

2x CE4 Clearomizer
2x Batterij (650 mAh)
1x eGo USB-kabel
1x Wandstekker
1x Case (Zwart of Wit)

Gebruiksaanwijzing:

Hoe u het product kunt opladen:

Laad de batterij volledig op voor het gebruik.
Schroef de clearomizer los van de batterij.
Schroef de batterij aan de USB-oplader.
Verbind het uiteinde van de USB-Oplader met een USB-poort.
Het duurt gemiddeld 2 uur om de batterij volledig op te laden.

Hoe u de clearomizer kunt vullen:

Verbind de clearomizer met de batterij door de twee onderdelen aan elkaar te schroeven.
Schroef het topstukje(mondstukje) van de clearomizer los. Vul de clearomizer langs het glas aan de zijkant. Zorg dat er geen vloeistof in het stalen middengedeelte komt. Houd de clearomizer licht gekanteld op een hoek van ongeveer 30 graden, zo verkleint u de kans dat er vloeistof in het stalen middengedeelte terecht komt. Vul de clearomizer tot ongeveer twee derde van de maximum opslag.(Zie aangegeven inhoudsmaten) Schroef het topstukje na het vullen terug op de clearomizer

Hoe u het product gebruikt nadat deze gebruiksklaar is gemaakt:

Let op: Wacht na het vullen ongeveer 5 minuten zodat de witte draden de vloeistof goed hebben opgenomen. Voordat u het product gebruikt drukt u 5 keer snel achtereenvolgend de knop op de batterij in om deze te activeren. Plaats het mondstukje in de mond. Zodra u begint te roken(een haaltje neemt) drukt u het knopje op de batterij in zodat gelijktijdig de verdamping plaatsvindt. Als u klaar bent met het roken drukt u de knop op de batterij weer 5 keer snel achtereenvolgend in om de batterij te deactiveren.

Voorzorgsmaatregelen bij het vullen van de clearomizer met de E-liquid:

Drink nooit de E-liquid. Laat geen vloeistof op uw huid of in uw ogen komen. Mocht dit toch gebeuren dan wast u het gebied dat in aanraking is gekomen met de vloeistof met koud en schoon water. Houd de E-liquid buiten het bereik van kinderen. Het product is niet geschikt voor: personen die een longaandoening hebben, personen onder de 18, vrouwen die zwanger zijn en/of borstvoeding geven. Bewaar de E-liquid op een koele en droge plaats.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen